Valikko Sulje

Palvelut

Molempien nostoratojen sekä laituri-/talvisäilytyspaikkojen osalta voit kysyä vapaasta kapasiteetista ja pyytää tarjousta telakkamestarilta:

Paavo Ripatti
puh. 0400-755126
paavo.ripatti@netti.fi

Telakointi

Rata

Telakalla on vuokrattavissa kaksi nostorataa, joilla voidaan telakoida eri kokoisia aluksia korjaus- ja kunnostustöitä tai esimerkiksi rungonkatsastuksia varten.

Pienemmällä radalla voidaan telakoida maksimissaan n. 10 m pitkiä ja painoltaan alle 10 t painavia aluksia. Radalla voidaan alus vetää sisähalliin korjausta varten tai vetää se sivuvedolle pitempää korjausta tehtäessä.

Suurella kelkalla voidaan nostaa maksimissaan n. 150 t painavia aluksia.

Laituripaikat

Laituripaikat

Laituripaikkoja on alueella toistaiseksi rajallisesti ja yhdistyksen toimintaperiaatteiden mukaisesti ovat etusijalla vanhat lähinnä ammattikäytössä olleet isommat alukset. Lyhytaikaiseen ”pysäköintiin” voidaan alueella kapasiteetin puitteissa tarjota ajoittain laituripaikkoja.

Talvisäilytys

Veneiden talvisäilytykseen on aidatulla telakka-alueella runsaasti tilaa ja aivan telakan kupeessa on käytettävissä nostoluiska trailerilla säilytettävien alusten nostoon. Ulkopaikkojen lisäksi on alueella muutamia katospaikkoja alle 8 m pitkille veneille.